ENVOYER À UN AMI | CLAVARDAGE | SIGNET | GUIDE D'AIDE
MA PLANÈTE

Bienvenue, identifiez-vous ou inscrivez-vous !

Ma Planète c'est une place pour publier par passion, pour le plaisir, et pour le partage!! Après si c'est vu et commenté c'est tant mieux.

Partagez cette page avec :
ale49
PROFIL   MES PHOTOS   MES BLOGUES   MON LIVRE D'OR   MES AMIS   MES FAVORIS   MESSAGES DANS TOUS LES LIVRES D'OR DE VOS AMIS   MES PPS   Mes pps préférés   MES BLAGUES   MES BELLES CHOSES   MES POEMES   MES VIDÉOS   MES RECETTES   MES RECETTES PRÉFÉRÉES  
 

Myspace Calendars, Christmas Calendars at WishAFriend.com;Bine ati venit! Bine ati venit pe blogul meu! Muzica ,poezia si florile vor fi alaturi de voi in timpul calatoriei . Opriti-va o clipa si ascultati muzica aleasa cu grija , admirati florile ,picturile , peisajele ... si acolo unde cele postate de mine v-au impresionat ,scrie-ti cateva ganduri! Va multumesc!;



mem_normal HORS LIGNE

Femme
Romania
Autres

Aujourd'hui, je me sens.. en forme en forme
En ce moment… J'ai appris à utiliser le programme de peinture en ligne SUMOhotos superbes un nouveau pps








MEMBRE DEPUIS: 01/15/2010
SIGNE ASTROLOGIQUE: Scorpion
DERNIÈRE CONNEXION: 01/29/2015 11:13:00






Pas de sujet
Mes sujets: 0  Sujet anonyme: 0
Voir plusVoir plus

De: Privé
De: marie-lou
De: bozomic



10/24/2011 05:54:12
04/29/2011 11:16:54




Amis de la Roumanie







Uploaded with ImageShack.us








Uploaded with ImageShack.us



ACTORI NASCUTI IN DOROHOI


DIONISIE VITCU - Actorul de dincolo de timp!

Dionisie Vitcu s-a nascut pe 15 decembrie 1937, in comuna Ibanesti, Dorohoi,judetul Botosani.
Rolul sau cel mai cunoscut este cel al lui Gulita din filmul "Cucoana Chirita" (1986), in regia lui Mircea Dragan, film in care a jucat alaturi de mari nume ale filmului romanesc ca Dem Radulescu, Draga Olteanu Matei, Ileana Stana Ionescu, Jean Constantin etc.
Premii si distinctii obtinute:

Diploma Scolilor de Arta (1959 – 1960),
Ordinul "Meritul Cultural", Clasa I (1971),
Ordinul "Meritul Cultural", Clasa a IV-a (1974),
Diploma de Onoare a Festivalului de Arta (Bucuresti -1960 si Iasi-1975),
Diploma de Popularitate (Galati, 1982),
Diploma Bacovia (1983),
Premiul pentru cea mai buna interpretare a unui rol masculin (Brasov, 1984),
Premiul ATM (1986),
Diploma revistei "Convorbiri literare" (1987),
Premiul revistei "Cronica" din Iasi (1991),
Trofeul Dionysos - Gala UNITER cu studentii Universitatii de Arte "George Enescu" Iasi (1996)
Ordinul National "Pentru Merit" in Grad de Cavaler (2002)
Societar al Teatrului National, prin ordinul Ministerului Culturii si Cultelor nr. 2878 /08.12.2003 (2003)
Diploma de onoare a Societatii Romane de Radiodifuziune (2003)
Membru de onoare a Cineastilor din Republica Moldova (2003)
Diploma de excelenta a Universitatii de Arte "George Enescu" (2003)
Diploma de onoare si Medalia jubiliara 145 de ani de invatamant artistic modern la Iasi (2003)
Premiul anului 2005, pentru spontaneitatea hazului sau popular plin de originalitate, acordat de Societatea umoristica "Pacala", revista "Harababura" (2005)
Premiul la Salonul International de carte, Chisinau, aprilie 2007, Actorul cu martoaga – Memorialistica, G. Ciprian (2007)



Coana Chirita si Gulita / Tamara Buciuceanu Botez / Dionisie Vitcu
Uploaded with ImageShack.us


Octavian Cotescu – un actor polivalent
* 25 de ani de eternitate

Marele artist Octavian Cotescu a înnobilat scena şi ecranul românesc, dar în aceeaşi măsură televiziunea şi radioul naţional. S-a născut la 14 februarie 1931, în oraşul Dorohoi. Şi-a făcut pregătirea artistică la Conservatorul de Artă Dramatică din Iaşi, sub îndrumarea actorului şi profesorului Ion Lascăr. De-a lungul anilor, a onorat scenele teatrelor „Bulandra” şi Naţional din Bucureşti.
Filmologia sa cuprinde un număr impresionant de pelicule, de la „Portretul unui necunoscut” (1960), până la „Căsătorie cu repetiţie” şi „Clipa de răgaz” (1985). A lucrat mult cu regizorii Geo Saizescu., Mircea Mureşan, Manole Marcus, Stere Gulea, Dan Pita, Alexandru Tatos şi Elisabeta Bostan. Din prodigioasa sa creaţie cinematografică, memorată pe peliculă, cităm: „Balul de sâmbătă seara”; „Păcală”; „Asediul”; „Împuşcături sub clar de lună”; „Ion - Blestemul pământului. Blestemul iubirii”; „Operaţiunea Monstrul”; „Puterea şi Adevărul”; „Castelul din Carpaţi”; „Saltimbancii” etc. Cu aceste roluri şi altele, Octavian Cotescu a rămas în amintirea spectatorilor drept un creator al bonomiei, al unei priviri tragi-comice asupra întâmplărilor. Din anul 1960 a fost profesorul de marcă, îndrumătorul inspirat, cult, temeinic al câtorva generaţii de actori la Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale” din Bucureşti, pe care 1-a condus, între anii 1981-1985, ca rector. Îndrăgitul şi popularul actor care a fost Octavian Cotescu a trecut în lumea umbrelor, în urmă cu un sfert de veac, la 25 august 1985, la Sinaia.
Debutează pe ecran în 1960, în „Portretul unui necunoscut”, apoi în „Dragoste lungă de-o seară”. Cum era şi firesc, marele actor a apărut alături de alte nume mari ale scenei româneşti, cum ar fi: Toma Caragiu, Anda Călugăreanu, Radu Beligan, Marin Moraru ş.a.m.d.

„Octavian era delicat, prevenitor, educat, extrem de bun. Şi cu foarte mult umor!” (Valeria Seciu, soţia artistului)



Doi dintre cei mai mari actori romani joaca o scurta sceneta comica.

DAN CONDURACHE
Nascut pe 26 iulie 1952 in Dorohoi inca de mic a fost atras de mirajul scenei. A urmat liceul din Iasi unde la avut coleg pe Patriarhul Daniel, astazi actorul fiind consilierul "managerului in sultana " in ale presei.
In ultimii doi ani face parte din productiile marca Acasa :" Regina" sau " Aniela", telenovele romanesti in care interpreteaza roluri complexe ca :Don Antonucci si Iorgu Vulturesco.

• Actor
1. The Speech (2009) (in productie) .... President
2. Aniela (Serial TV) (2009) .... Iorgu Vulturescu
3. Silent Wedding (2008) ....
4. Regina (Serial TV) (2008) .... Don Luciano Antonucci
5. Bucuresti-Berlin (2005) .... Ioanas Father
6. Femeia visurilor (2005) .... Thomas Alexandru
7. Sindromul Timisoara (2004) .... Maritan
8. Une place parmi les vivants (2003) .... Roger
9. Percutés, Les (2002) .... Fou smoking
10. În fiecare zi Dumnezeu ne saruta pe gura (2001) .... Dumitru
11. Manipularea (2000) ....
12. 7 vies du docteur Laux, Les (2000) .... Georges, Garnier
13. Fii cu ochii pe fericire (1999) ....
14. Homicide conjugal (1998) .... Chef flic
15. Nekro (1997) .... Col David
16. Vampire Journals (1997) .... Anton
17. Une mère comme on n'en fait plus (1997) .... Arpin
18. Semne in pustiu (1996) .... Dan
19. Prea târziu (1996) ....
20. Stare de fapt (1996) ....
21. Leapin' Leprechauns (1995) .... Leprechaun
22. Meurtres par procuration (1995) .... Rudetsky
23. Somnul insulei (1994) ....
24. Invitatie, O (1993) ....
25. Trahir (1993) .... Mihnea
26. Balanta (1992) .... Prosecutor
27. Drumul câinilor (1991) ....
28. Kilometrul 36 (1989) ....
29. Batalia din umbra (1986) .... Victor Popescu
30. Emisia continua (1985) ....


Viata lui in dans cu moartea.
Melodia folosita (Song used):Luciano Pavarotti - Caruso

OCTAVIAN STRUNILA - Suflet de dorohoian intr-o "Inima de tigan"!

Octavian Strunila s-a nascut la Dorohoi, pe 5 iunie 1981, actorul facandu-se remarcat in special in rolul din filmul "Inima de tigan", dar si cel din "State de Romania". A mai jucat in "Home delivery" (2008), "Poveste de cartier" (2008), "Regina" (2008), "Iubire ca in filme" (2006), "Lacrimi de iubire" (2005), "Hacker" (2004).

A regizat filmele "Bani /" (2008), "Home delivery" (2008), productii la care a semnat si montajul si scenariile.
Se simte atras in special de rolurile negative, despre care crede ca il avantajeaza si ca ii scot in evidenta calitatile actoricesti.

A jucat in "Numai iubirea", prima telenovelă românească, produsă de MediaPro Pictures pentru Acasa. Au urmat "Lacrimi de iubire", telenovelă produsă de MediaPro Pictures si "Iubire ca în filme", dar si serialul "Hacker", regia Stere Gulea şi Alexandru Gulea. Octavian Strunila poate fi vazut si in filmul lui Geo Saizescu, "Păcală se întoarce".

In septembrie 2005, a fost distins cu premiul "Cel mai bun actor" la Secţiunea Individual din cadrul Galei Tânărului Actor HOP, in fata unui juriu format din regretatul Stefan Iordache, regizoarea Theodora Herghelegiu si criticul de teatru Cristina Modreanu
Cu o familie implinita, cu o cariera deja formata si proiecte care il asteapta la usa, Octavian are timp si pentru familia din Dorohoi, pe care o viziteaza de cate ori poate, nu de putine ori petrecandu-si sfintele sarbatori alaturi de cei dragi.



capturi si actori din telenovelele Inima de tigan si Regina:
Denis Stefan, Andreea Patrascu,Georghe Dinica,Gheorghe Visu,Carmen Tanase,Florin Zamfirescu,Vlad Zam firescu, Natasa Raab,Dana Hauer,Lucian Viziru,Octavian Strunila,Nicoleta Luciu,Cabral,Ioana Ginghina,Alexandru Papadopol,Iuliana Luciu,Diana Dumitrescu,Bogdan Albulescu, Loredana, Stela Popescu,Marin Moraru,Dan Condurache,Florina Cercel,Mihai Calin,Salex Iatma,Catalin Ciurdar,Raluca Tataru,Adina Galupa,Selena si alte nume mari ale actoriei.













FLORIN PIERSIC SI COLABORATORII
Considerat inca de la inceputuri un june prim, un Fat Frumos al cinematografului autohton, Florin Piersic - este prezent memoria cinefililor printr-un personaj, probabil cel mai indragit/cunoscut din istoria filmului nostru, Margelatu.

Filmografie:

Eminescu versus Eminem (2005)
Fix Alert (2005)
Donau, Duna, Dunaj, Dunav, Dunarea (2003)
In fiecare zi mi-e dor de tine (1987)
Totul se plateste (1986)
Colierul de turcoaze (1985)
Masca de argint (1985)
Racolarea (1985)
O Lebada, iarna (1983)
Misterele Bucurestilor (1983)
Un accident numit Duffy (1983)
Trandafirul galben (1982)
Drumul oaselor (1980)
Visul unei nopti de iarna (1980) (TV)
Eu, tu si Ovidiu (1977)
Regasirea (1977)
Cuibul salamandrelor (1976)
Pintea(1976)
Elixirul tineretii (1975)
Agentul straniu (1974)
Stefan cel Mare (1974)
Explozia (1973)
Fratii Jderi (1973)
Aventuri la Marea Neagra (1972)
Parasutistii (1972)
Saptamina nebunilor (1971)
Haiducii lui Saptecai (1970)
Mihai Viteazul (1970)
Zestrea domnitei Ralu (1970)
Osvobozhdenie (1969)
Columna (1968)
Bolondos vakacio (1968)
Tunelul (1967)
Sept hommes et une garce (1966)
De-as fi Harap Alb (1965)
Neamul Soimarestilor (1965)
Pasi spre luna (1963)
S-a furat o bomba (1961)
Aproape de soare (1960)
O Poveste ca-n basme (1959)
Ciulinii Baraganului (1958)

DAR SA-L AUZIM SI CUM CANTA...








Uploaded with ImageShack.us


cE E CASTRAVETELE....???
Aflati daca vizionati acest video


Uploaded with ImageShack.us




Myspace Comments


a target='_blank' title='ImageShack - Image And Video Hosting' href='http://img94.imageshack.us/i/3trandrosiisialteculori.gif/'>


20 chansons françaises qui vont directement à l'âme

Colaj 20 DE Melodii Vechi - Care Merg Direct LA Suflet
Asculta mai multe audio diverse


Chansons françaises pour les romantiques

Joe Dassin - Muzica si Melodii pentru Romantici
Asculta mai multe audio diverse



Alexandru Jula - Melodii DE Dragoste
Asculta mai multe audio diverse



Fuego Melodii DE Dragoste
Asculta mai multe audio diverse

ANOTIMPURIlE ANULUI
VARA
IN PARCUL Mihai Eminescu



TOAMNA


Uploaded with ImageShack.us


Vezi mai multe video din Muzica






Uploaded with ImageShack.us


MusicPlaylistRingtones
Create a playlist at MixPod.com







Imagini reprezentative ale hergheliei Cai de Vis.

Un larg spatiu natural, o ferma ce imbina armonios modernul si traditionalul, un conac boieresc pe marginea padurii si intreaga regiune a nordului Moldovei va ofera nenumarate posibilitati de petrecere a timpului liber…

Croaziera pe Dunare






Croisière Rhine Falls_Switzerland





Croaziera Bosfor_Turcia ,printre palate si fortarete









MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com





MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com




MusicPlaylistRingtones
Create a playlist at MixPod.com



Collage de chants en différentes langues sur la saison d'automne.

Musique agréable, je vous invite à la danse.

click to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own text

click to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own text
click to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own text
click to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own text

V-aţi săturat de aglomeraţie, de praf, de zgomot, de poluarea excesivă ?
Simţiţi nevoia să evadaţii într-un loc aparte, în mijlocul naturii cu prietenii sau familia ? Acum este momentul sa alegeţi Pensiunea Poiana Negri, situată într-o zonă cu totul aparte, cunoscută pentru frumuseţea si încă sălbăticia ei. Depresiunea Dornelor, vă îndeamnă să o vizitaţi, oferindu-vă cazare în Pensiunea Poiana Negri, unde găsiţi linişte, aer curat, relaxare deplină, departe de cotidian, pe scurt energia necesară pentru reîncărcarea bateriilor. Amplasată la numai 15 km de oraşul Vatra Dornei, într-o zona cunoscută mai ales prin apele minerale Poiana Negri, Pensiunea Poiana Negri, vă pune la dispoziţie un generos spaţiu de parcare, cazare în camere single si duble, TV color (cablu), bucătărie complet utilată, băi moderne etc.

Iubitorii de drumeţii pot ajunge uşor în Parcul Naţional Călimani pentru a admira frumuseţea formaţiunilor stâncoase ale rezervaţiei geologice "12 Apostoli" înconjurate de minunatele peisaje din Munţii Călimani. Activitatea vulcanica si ulterior a agentilor externi a dus la creearea unor forme stâncoase deosebite care au inspirat atât folclorul local cât şi cultul religios ortodox. Numeroase din aceste minunăţii au denumiri atât folclorice cât şi religioase. În apropiere, la poalele Vf. Lucaciu (1770 m) este construită o mânăstire, la care se poate ajunge si cu mijloace auto urmând un drum forestier din satul Poiana Negri.

Din Comuna Dorna Candrenilor se poate urca pe Vf. Ouşoru - M-ţii Suhard (1639 m), de unde se poate admira până în zare Depresiunea Dornelor. Din înălţimea vârfului Ouşoru, perspective asupra întregii depresiuni arată un relief vălurit, cu altitudini medii de 800-900 m, constituind o "oază" de relaxare benefică organismului uman.

Minunat... incredibil de frumos.... ieftin
________________________________________
In urma cu o saptamana am ajuns si noi in zona Dornelor. Desi am ajus pe la ora 21, gazdele au fost foarte primitoare si ne-au aratat mai multe camere, pentru ca noi sa ne decidem unde vrem sa stam. Pensiunea are mai multe cladiri, una unde se gasesc restaurantul si camere iar in cealalta sunt doar camerele, si casute. Noi am ales sa stam in corpul fara restaurant, deoarece camerele sunt mai mari si au un holisor racoros unde am tinut mancarea. Consider ca raportul calitate - pret este unul foarte bun. Restaurantul este destul de mare, aranjat intr-un stil rustic specific zonei de munte, iar preturile sunt foarte bune, cana de lapte -1 leu, un ceai, o cafea 2 lei, un suc, o bere, pana in 5 lei. Intr-una din seri am mancat la restaurantul pensiunii pastrav cu mamaliguta si usturoi - 20 lei, si tochitura moldoveneasca - 17 lei. Portia de mancare este destul de consistenta si foarte gustoasa.
Satul este frumos, iar pesajul ce ti se asterne in fata ochilor e unul din povesti, imi inchipui iarna cand e multa ninsoare. Cred ca vara peisajul este mai frumos.


Rodica Elena Lupu - FARMECUL TOAMNEI

Asculta mai multe audio ambientala






Uploaded with ImageShack.us


Uploaded with ImageShack.us

;;

Uploaded with ImageShack.us

SARBATORI FERICITE ! LA MULTI ANI!



Uploaded with ImageShack.us




Uploaded with ImageShack.us;;

Uploaded with ImageShack.us



Uploaded with ImageShack.usVideo Hosting' href='http://img230.imageshack.us/i/78j889mosd.png/'>

Uploaded with ImageShack.us;;

Uploaded with ImageShack.us

;;

Uploaded with ImageShack.us;;

Uploaded with ImageShack.us;;











Oana Tăbultoc 2013_ale49
Profesorul Grigore Moisil_ale49
FLORIILE _2013_ale49
Lis dans la mémoire de la reine Marie de Roumanie_ale49
De ziua ta Sylvie54_ale49
[ Voir tous mes pps ]




30 OCTOMBRIE 2010
Vingt cinq octobre
Aniversare
[ Voir tous mes blagues ]
Vingt cinq octobre
[ Voir tous mes blagues ]


BONNE FETE LES MAMIES _ale49
Bonne grosse Soupe d'amour _ale49
Cele 4 lumanari de Advent
Poezii de Craciun
Chrysanthèmes_ale49
[ Voir tous mes poeme ]
George Cosbuc – L’hiver au village
Au long des peupliers...(Pe langa plopii fara sot )
[ Voir tous mes poeme ]



Jolie Femme
[ Voir tous mes belleschoses ]










<a href="http://www.clock4blog.eu">clock for blog</a>
Free clock for your blog

40 ANI DE LA CASATORIE,15 AUGUST 2010

Photobucket



Uploaded with ImageShack.us


















Custom Glitter Text



Custom Glitter Text




Uploaded with ImageShack.us



Uploaded with ImageShack.us




Uploaded with ImageShack.us



Uploaded with ImageShack.us



Uploaded with ImageShack.us



Uploaded with ImageShack.us



Uploaded with ImageShack.us



Uploaded with ImageShack.us






Uploaded with ImageShack.us



Uploaded with ImageShack.us






ale49 a 100 ami(e)s


Aucun ami commun





CLIQUEZ ICI POUR AJOUTER UN COMMENTAIRE DANS MA PAGE

Retour à la liste des nouveautés



*** Ma Planète ***